Postuar me: 14:41 08-08-2012

Gomerë e mushka, gallatë

Gomerë e mushka të kapur nga fotografë amatorë në pozicione vërtet shumë humoristike.

Nuk bëhet kështu o ushtar.

Ja dhe një gomar që përdoret si librari lëvizëse. Do ishte mirë të quhej Gomalibra.

Ky po që është mercedez benz.

Gomari hi-tech

Parkim perfekt!

Epo duhet që edhe gomari të jetë ndonjëherë pasagjer.

 

U rrit çmimi i naftës përsëri.

Sistem audio.

Mbase e kanë tepruar pak me peshën.

Motivimi i gomarit.

Shoku, futi një njëzetçe.

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.