Postuar me: 19:45 23-10-2012

Canada, shihni retë si flluska (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

‘Mammatus clouds’ ose retë mamelolari janë një formacion i çuditshëm që zakonisht shfaqen pas stuhive. Forma e tyre prej flluskash, krijohen nga ajri i lagësht i pasur me pika të rënda kristale akulli të cilat thahen gjatë rënies së tyre. Vizioni i këtij fenomeni është shumë sugjestiv gjatë dritës së perëndimit të diellit në të cilën kontrastet i japin volum dhe formë. Pamjet që po shihni janë filmuar nga qielli i Kanadasë, në provincën Saskatchewean

rete lajm-shqip

rete lajm-shqip

rete lajm-shqip

rete lajm-shqip

23.10.2012

Burimi: Balkanweb

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.