Postuar me: 10:08 10-11-2012

Transferimi i studimeve, raundi i dytë i aplikimeve (Burimi: Albeu.com, www.albeu.com)

universiteti-filologjiku lajm-shqipMinistria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se do të ketë një raund të dytë aplikimesh, të cilat kanë të bëjnë me transferimin estudimeve në ciklin e parë me kohë të plotë, si dhe në programet e integruara të ciklit të dytë për këtë vit akademik. Në universitetin e Tiranës kanë mbetur pa u realizuar 164kuota, nga këo 112 janë kuotabosh për transferim studimesh dhe 52 janë për të gjithë ata që janë të interesuar të nisinnjë fakultet të dytë.

Rrëgullorja e re për transferimin e studimeve përcakton se aplikimi do të bëhet individualisht pranë zyrave të protokollit, pa marr leje nga institucionet ku studiojnë.

10.11.2012

Burimi: Albeu.com

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.