Postuar me: 14:50 09-11-2012

Universitetet, ja fituesit perfundimtarë te formularit A3 (Burimi: Ikub, www.ikub.al)

mash lajm-shqipPas plotësimit të formularit A3 për 7 mijë kuota vakante, vetëm 5500 të rinj kanë aplikuar për këto të drejta studimi

U shpallën më në fund studentët fitues të raundit të dytë të pranimeve në universitete. Edhe pas plotësimit të formularit A3 për 7 mijë kuota vakante, vetëm 5500 të  rinj kanë aplikuar për këto të drejta studimi. Sipas ministrisë së Arsimit, një prej shkaqeve që kanë mbetur ende edhe rreth 1500 kuota të lira është se të rinjtë tashmë janë të regjistruar në degë të sistemit part-time.Të dhënat e saj tregojnë se në krye të listës për numrin më të lartë të kuotave vakante për raundin e dytë, qëndron universiteti i Vlorës me 1426 kuota, i Durrësit me 935 kuota, Elbasanit me 905 kuota dhe Korçës me 807 kuota.

Klikoni linkun meposhte per te pare listat perfundimtare.

Fituesit perfundimtare te formularit A3

09.11.2012

Burimi: Ikub

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.