Postuar me: 17:29 07-09-2013

‘Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla’ (Burimi: Shekulli, www.shekulli.com.al)

Lajm Shqip mbyte kroatin‘Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla’ Ndeshja ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë , e zhvilluar mbrëmë në Beograd, nuk ka qenë aspak fair–play nga ana e tifozëve serb. Tribuna e stadiumit “Marakana” ishte e stërmbushur me flamuj serb dhe parulla fyese për kroatët. Sipas uebaqes kroate “index.hr”, përveç parullave, kundër kroatëve janë kënduar edhe këngë fyese. Por, fyerjeve nuk u kanë shpëtuar as shqiptarët. Tifozët serb disa herë kanë brohoritur "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!" (Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla). Në këtë takim, ku kishte fërkime edhe mes lojtarëve, u dogj flamuri i Kroacisë. Por, djegies nuk i shpëtoi as flamuri i Kosovës. Gjatë kësaj ndeshje, njësitit special të policisë serbe i ra disa herë të intervenoj, pasi në drejtim të fushës u hodhën edhe karrige.  ‘Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla’ Ndeshja ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë , e zhvilluar mbrëmë në Beograd, nuk ka qenë aspak fair–play nga ana e tifozëve serb. Tribuna e stadiumit “Marakana” ishte e stërmbushur me flamuj serb dhe parulla fyese për kroatët. Sipas uebaqes kroate “index.hr”, përveç parullave, kundër kroatëve janë kënduar edhe këngë fyese. Por, fyerjeve nuk u kanë shpëtuar as shqiptarët. Tifozët serb disa herë kanë brohoritur "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!" (Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla). Në këtë takim, ku kishte fërkime edhe mes lojtarëve, u dogj flamuri i Kroacisë. Por, djegies nuk i shpëtoi as flamuri i Kosovës. Gjatë kësaj ndeshje, njësitit special të policisë serbe i ra disa herë të intervenoj, pasi në drejtim të fushës u hodhën edhe karrige.  ‘Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla’ Ndeshja ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë , e zhvilluar mbrëmë në Beograd, nuk ka qenë aspak fair–play nga ana e tifozëve serb. Tribuna e stadiumit “Marakana” ishte e stërmbushur me flamuj serb dhe parulla fyese për kroatët. Sipas uebaqes kroate “index.hr”, përveç parullave, kundër kroatëve janë kënduar edhe këngë fyese. Por, fyerjeve nuk u kanë shpëtuar as shqiptarët. Tifozët serb disa herë kanë brohoritur "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!" (Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla). Në këtë takim, ku kishte fërkime edhe mes lojtarëve, u dogj flamuri i Kroacisë. Por, djegies nuk i shpëtoi as flamuri i Kosovës. Gjatë kësaj ndeshje, njësitit special të policisë serbe i ra disa herë të intervenoj, pasi në drejtim të fushës u hodhën edhe karrige.  ‘Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla’

Ndeshja ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë , e zhvilluar mbrëmë në Beograd, nuk ka qenë aspak fair–play nga ana e tifozëve serb. Tribuna e stadiumit “Marakana” ishte e stërmbushur me flamuj serb dhe parulla fyese për kroatët.

Sipas uebaqes kroate “index.hr”, përveç parullave, kundër kroatëve janë kënduar edhe këngë fyese. Por, fyerjeve nuk u kanë shpëtuar as shqiptarët.

Tifozët serb disa herë kanë brohoritur “Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!” (Mbyte kroatin, që shqiptari të mbetet pa vëlla).

Në këtë takim, ku kishte fërkime edhe mes lojtarëve, u dogj flamuri i Kroacisë. Por, djegies nuk i shpëtoi as flamuri i Kosovës.

Gjatë kësaj ndeshje, njësitit special të policisë serbe i ra disa herë të intervenoj, pasi në drejtim të fushës u hodhën edhe karrige.

 

07.09.2013

Burimi: Shekulli

Rreth Autorit

Postuar 2 Komente
Mendimi i juaj
 1. tomas says:

  kur tevijn serbet ne tiran ne nuk duet ti ofendoj por duet ti tregojme se kemi meshum kultur se ata

 2. ShqiptarKosovar says:

  Shiqptare+Kroat=Njerez.Mos i ndegjoni kriminelet..
  Rrnofte Kosova e Kroacia

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.