Postuar me: 17:14 26-09-2013

Tre ditë rresht, NEPTUN ul çmimet deri në 50% (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Tre ditë rresht, NEPTUN ul çmimet deri në 50%, Neptuni ka prezantuar tre ditët me fat! Në datën 27, 28 dhe 29 shtator në të gjitha dyqanet Neptun çmimet do të ulen deri në 50%. Neptuni ka prezantuar tre ditët me fat! Në datën 27, 28 dhe 29 shtator në të gjitha dyqanet Neptun çmimet do të ulen deri në 50%.

Neptuni ka zgjedhur fundin e muajit shtator për të rikthyer ditët me fat në të gjitha dyqanet e rrjetit më të madh të pajisjeve elektronike në vendin tonë ku mund të blihen mbi 200 produkte me çmime të ulura, një mundësi kjo e shkëlqyer për të blerë pajisjet elektronike shumë më lirë se çdo ditë tjetër.

Çmimet shpërthyese do të përfshijnë të gjitha kategoritë e produkteve nga televizorët, elektro shtepiaket, aparatet smartphone, kompjutrat e laptopet, aparatet fotografike, tabletet etj.

Produktet më të fundit të elektronikës janë përfshirë tek lista e ditëve me fat si televizori LG 42 Polsh i teknologjisë LED dhe Full High Definiton i sapo prezantuar në tregun shqiptar dhe atë ndërkombëtar apo lavatricja e markës BEKO me kapacitet 6 kg.

Përfaqësuesit e Neptun konfirmojnë uljet që do të arrijnë deri në 50%

Rrjeti i dyqaneve Neptun garanton jo vetëm vërtetësinë e uljeve por edhe sasinë e mjaftueshme për të gjithë gamën e produkteve që të mos të ketë mungesa në mosplotësimin e kërkesave të klinetëve.

Ditët me fat do të mbërrijnë në datat 27, 28 dhe 29 shtator në të 14 dyqanet e Neptun në Qytetet kryesore të Shqipërisë.

26.09.2013

Burimi: Balkanweb

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.