Postuar me: 13:49 03-10-2013

Pajtim Bello, emërohet kryetar i Këshillit Mbikëqyrës të OST-së (Burimi: Shqiptarja.com, www.shqiptarja.com)

Shperndaje
Etiketat

Pajtim Bello, lajm shqip Pajtim Bello, emërohet kryetar i Këshillit Mbikëqyrës të OST-së  TIRANE-  Me urdhër të ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, të datës 27 shtator 2013, është ndryshuar përbërja e Këshillit Mbikëqyrës të Operatorit të Sistemit të Transmetimit të energjisë elektrike.  Në përputhje me këtë urdhër, Këshilli i ri Mbikëqyrës ka emëruar Pajtim Bellon, ish-zëvendësministër i Industrisë dhe Energjetikës, në postin e kryetarit të tij.  Përbërja e Këshillit Mbikëqyrës të OST është si më poshtë.Pajtim Bello, emërohet kryetar i Këshillit Mbikëqyrës të OST-së

TIRANE-  Me urdhër të ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, të datës 27 shtator 2013, është ndryshuar përbërja e Këshillit Mbikëqyrës të Operatorit të Sistemit të Transmetimit të energjisë elektrike.

Në përputhje me këtë urdhër, Këshilli i ri Mbikëqyrës ka emëruar Pajtim Bellon, ish-zëvendësministër i Industrisë dhe Energjetikës, në postin e kryetarit të tij.

Përbërja e Këshillit Mbikëqyrës të OST është si më poshtë.

EMERIMET E REJA  

Administratori Engjëll Zeqo

Anëtar Pajtim Bello
Anëtare Entela Çipa
Anëtar Stefanaq Koçollari
Anëtar Ilir Bejtja
Anëtar Evisi Kopliku
Anëtar Dorjan Duçka

Të larguar

Administratori Arben Ibroja

Anëtari Dardan Domi
Anëtari Endrit Lami
Anëtari Mimoza Dhëmbi
Anëtari Shkëlqim Berisha
Anëtari Adil Neziraj
Anëtari Mitro Çela

 

Burimi: Shqiptarja.com

03.10.2013

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.