Postuar me: 20:24 19-11-2013

Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime pune

Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor,   Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor- Gjykata e Fierit ka dhënë sot vendimin për pezullimin nga puna të kreut të Inspektoriatit Ndërtimor të këtij qyteti Mithat Rrapaj. Bashkë me Rrapaj janë pezulluar edhe tre inspektorë Roza Ferhataj, Renata Tahiraj dhe Arben Simaku.  Sipas vendimit të Gjykatës personat e pezulluar nuk kanë parandaluar ndëritimin e 75 objekteve pa leje në qytetin e Fierit si dhe nuk kanë ushtruar kontroll dhe nuk kanë marrë masa administrative për ndërtuesit e këtyre objekteve.Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor- Gjykata e Fierit ka dhënë sot vendimin për pezullimin nga puna të kreut të Inspektoriatit Ndërtimor të këtij qyteti Mithat Rrapaj. Bashkë me Rrapaj janë pezulluar edhe tre inspektorë Roza Ferhataj, Renata Tahiraj dhe Arben Simaku.  Sipas vendimit të Gjykatës personat e pezulluar nuk kanë parandaluar ndëritimin e 75 objekteve pa leje në qytetin e Fierit si dhe nuk kanë ushtruar kontroll dhe nuk kanë marrë masa administrative për ndërtuesit e këtyre objekteve.Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor- Gjykata e Fierit ka dhënë sot vendimin për pezullimin nga puna të kreut të Inspektoriatit Ndërtimor të këtij qyteti Mithat Rrapaj. Bashkë me Rrapaj janë pezulluar edhe tre inspektorë Roza Ferhataj, Renata Tahiraj dhe Arben Simaku.  Sipas vendimit të Gjykatës personat e pezulluar nuk kanë parandaluar ndëritimin e 75 objekteve pa leje në qytetin e Fierit si dhe nuk kanë ushtruar kontroll dhe nuk kanë marrë masa administrative për ndërtuesit e këtyre objekteve.Fier, nuk parandaloi ndërtimet pa leje, pezullohet kreu i Inspektoriatit Ndërtimor- Gjykata e Fierit ka dhënë sot vendimin për pezullimin nga puna të kreut të Inspektoriatit Ndërtimor të këtij qyteti Mithat Rrapaj. Bashkë me Rrapaj janë pezulluar edhe tre inspektorë Roza Ferhataj, Renata Tahiraj dhe Arben Simaku.

Sipas vendimit të Gjykatës personat e pezulluar nuk kanë parandaluar ndëritimin e 75 objekteve pa leje në qytetin e Fierit si dhe nuk kanë ushtruar kontroll dhe nuk kanë marrë masa administrative për ndërtuesit e këtyre objekteve.

19.11.2013

Burimi: Balkanweb

Rreth Autorit

Komenti Juaj :


− 5 = two

All Rights Reserved 2016.