Postuar me: 14:01 28-01-2014

Lufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Lufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç Lufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: Balkanweb Lufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit. Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad . 28.01.2014 Burimi: BalkanwebLufta në Siri, vritet pogradecari 40 vjeç-Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjec nga fshati Leshnicë i Pogradecit.

Sipas policisë, 40-vjecari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria.

Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad .

28.01.2014

Burimi: Balkanweb

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.