Postuar me: 9:00 12-06-2012

301 kg hashash në kufirin shqiptaro-grek

Shperndaje
Etiketat

301 kg hashash janë sekuestruar mëngjesin e sotëm në kufirin shqiptaro-grek.

Droga është sekuestruar në vendin e quajtur Agius Pantes në kufi, mes fshatit Janjar dhe Filatit, ndërsa policia ka arrestuar një 24-vjeçar grek dhe ka shpallur në kërkim një shqiptar.

Lënda narkotike e ndarë në 283 pako i është dorëzuar 24-vjeçarit grek nga një shqiptar, i cili më pas është kthyer në territorin tonë.

Lënda ishte e fshehur në një fugon që rezultonte i vjedhur në Athinë.

12.06.2012

 

Burimi: Gazeta Shekulli

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.