Postuar me: 12:49 26-05-2012

Bashkia, aksion për lirimin e hapësirave publike

Shperndaje
Etiketat

TIRANE- Hapesira publike te lira ne sherbim te qytetareve dhe me shume mundesi per levizjen e kembesoreve. Me kete synim, Bashkia e Tiranës ka nisur mengjesin e sotem nje aksion për lirimin e hapësirave publike, të zëna nga subjekte të ndryshme.

Aksioni ka nisur fillimisht ne zonën e “Ish-Bllokut”.  Bashkia vendosi lirimin e hapesirave te zena nga bizneset si, çadra, vazo lulesh apo sende të tjera që kishin bere bllokimin e trotuareve. Sipas Policisë Bashkiake, ne kete menyre ishte bllokuar hapësira publike në mënyrë të paligjshme.

Në këtë aksion, policia bashkiake mbështetet edhe nga ajo e rendit për të evituar ndonjë komfrontim të mundshëm me tregtarët.

Burimi:Panorama

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.