Presidenti

ARIAN GALDINI arian-galdini Prej javësh e ndoshta muajsh, Edi Rama ka thënë e stërthënë se si ai dhe Partia Socialiste e duan Presidentin. Pak a shumë gjithçka përmblidhet te ky deklarim i Edi Ramës: “Duam një President konsensual. Duam një President që të mishërojë unitetin kombëtar në këtë kohë sfidash të mëdha për shqiptarët More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 14:11 24-05-2012
Nga lajme nga bota Ne 14:11 24-05-2012
0 Komente

Presidenti

ARIAN GALDINI arian-galdini Prej javësh e ndoshta muajsh, Edi Rama ka thënë e stërthënë se si ai dhe Partia Socialiste e duan Presidentin. Pak a shumë gjithçka përmblidhet te ky deklarim i Edi Ramës: “Duam More...

All Rights Reserved 2016.