Muri i (pa)kalueshëm

DITMIR BUSHATI ditmir-bushati Sot është 24 maj. Afati kur duhej të përfundonte reforma zgjedhore dhe ajo parlamentare, si dy komponentë të rëndësishëm të së ashtuquajturës “Paketa e nëntorit”, e cila parashikonte miratimin e reformës zgjedhore, asaj parlamentare dhe ligjeve që kërkonin shumicë të cilësuar, sipas një kalendari More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 14:14 24-05-2012
Nga lajme nga bota Ne 14:14 24-05-2012
0 Komente

Muri i (pa)kalueshëm

DITMIR BUSHATI ditmir-bushati Sot është 24 maj. Afati kur duhej të përfundonte reforma zgjedhore dhe ajo parlamentare, si dy komponentë të rëndësishëm të së ashtuquajturës “Paketa e nëntorit”, e More...

All Rights Reserved 2016.