Masakra mbi Tiranën vazhdon

FATOS LUBONJA (Letër e hapur intelektualëve të “Nisma për Tiranën”) Kur gjatë fushatës elektorale për kryetar bashkie Henri Çili më telefonoi dhe më kërkoi të bëhesha pjesë e “Nisma për Tiranën”, sipas së cilës nja 30 intelektualë të shquar të vendit qenë ftuar të merrnin pjesë në një debat të hapur mes dy kandidatëve More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 7:48 20-06-2012
Nga lajme nga bota Ne 7:36 09-06-2012
0 Komente

Universitetet private dhe publikja që s’e kemi ndërtuar

FATOS LUBONJA . Njëzet e një vjet prej kohës kur studentët dolën me thirrjen “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, nëse një student shqiptar aplikon për punë në një vend europian me diplomë shqiptare, More...

Nga lajme nga bota Ne 14:06 24-05-2012
0 Komente

Të diplomuar për maskaralogji

fatos-lubonja Kam disa ditë që ndodhem në Itali dhe po çmeritem me zhurmën që paska bërë këtu diploma e blerë në Shqipëri e Renzo Bossi-t. Është kthyer në barcaletën e ditës. Në një emision special More...

All Rights Reserved 2016.