Vigjilencë për negociatat mbi kufijtë detarë (Burimi: Gazeta Panorama, www.panorama.com.al )

MENTOR NAZARKO Kryelajmi i ditës së djeshme ishte, pa dyshim, ai mbi negociatat sekrete të dy kryeministrave, Berisha e Samaras, dhe ekipeve respektive, për përcaktimin e zonave ekonomike ekskluzive midis Shqipërisë dhe Greqisë, që sipas njoftimeve, të cilat ngjajnë të besueshme, po punojnë intensivisht. Në thelb të këtij njoftimi është More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 11:02 02-08-2012
Nga lajme nga bota Ne 14:08 24-05-2012
0 Komente

Nderim për Himarën

MENTOR NAZARKO Mentor_Nazarko Mbulimi mediatik i ngjarjes tragjike të Himarës mungoi nga pak të vendosë theksin që duhet në një pjesë të rëndësishme pozitive të saj: roli vetëmohues i banorëve të More...

All Rights Reserved 2016.