Përzëreni këtë klasë politike!

SHPETIM NAZARKO Zotëri, përse nuk jepni dorëheqjen nga Gjykata Kushtetuese kur mandati juaj ka mbaruar? Përgjigjja ishte e thjeshtë: “Nuk iki dot nëse nuk vjen zëvendësi. Ma imponon Kushtetuta, neni 125, paragrafi 5. Mos më kërkoni të shkel Kushtetutën. Jam gardian i saj dhe nëse e shkel unë, hidhet në erë themeli më i qartë i asaj More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 7:40 09-06-2012
Nga lajme nga bota Ne 7:40 09-06-2012
0 Komente

Përzëreni këtë klasë politike!

SHPETIM NAZARKO Zotëri, përse nuk jepni dorëheqjen nga Gjykata Kushtetuese kur mandati juaj ka mbaruar? Përgjigjja ishte e thjeshtë: “Nuk iki dot nëse nuk vjen zëvendësi. Ma imponon Kushtetuta, neni 125, More...

All Rights Reserved 2016.