Gjermeni: Raporti “Doing Business”, tregues që po ecim në rrugë të mbarë (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni foli mbi raportin “Doing Business” të Bankës Botërore, duke theksuar se “thjeshtimi i procedurave për lejet e ndërtimit është reforma më e vlerësuar” në këtë raport. “Vlerësimi i Bankës Botërore është një tregues i qartë se ekonomia shqiptare po ecën në rrugë të mbarë. More...

Nga Lajmi Fundit | Publikuar 9:49 27-10-2016
Nga Lajmi Fundit Ne 9:33 27-10-2016
0 Komente

Rama në konferencën kombëtare të BSh-së: Financat janë konsoliduar ( Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Kryeministri Edi Rama mori pjesë në konferencën kombëtare të Bankës së Shqipërisë, nga ku deklaroi se, “pas 3 vitesh reformash të vonuara dhe masash jo të lehta, financat e shtetit janë të konsoliduara More...

Nga Lajmi Fundit Ne 12:21 26-10-2016
0 Komente

Të ardhurat në buxhet. Mblidhen 19 miliardë më shumë se 2015 (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Për periudhën janar-shtator qeveria ka mbledhur 298.1 miliardë lekë të ardhura në buxhet. Të dhënat zyrtare nga Ministria e Financave tregojnë se krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, More...

Nga Lajmi Fundit Ne 12:02 26-10-2016
0 Komente

“ Doing Business ”, Shqipëria përmirësohet me 32 vende (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Banka Botërore deklaroi se Shqipëria ka bërë hapa të mëdha në përmirësimin e klimës së biznesit. Në raportin “ Doing Business 2017”, banka raportoi se renditja e Shqipërisë u përmirësua me 32 More...

Nga Lajmi Fundit Ne 13:19 25-10-2016
0 Komente

Milva Ekonomi: 6.2 mld lekë ndihmë shtetërore në 2015(Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Ministria e Ekonomisë Milva Ekonomi publikoi raportin vjetor të ndihmës shtetërore për vitin 2015, ku thotë se në këtë vit u ndanë 6.2 miliardë lekë në total. Në mbledhjen e radhës së Këshillit More...

Nga Lajmi Fundit Ne 16:43 24-10-2016
0 Komente

Lehtësohen 60 procedura tatimore për biznesin; opozita, dakord me qeverinë(Burimi: Top Channel)

Plot 60 procedura tatimore do të lehtësohen për biznesin. Komisioni i ekonomisë miratoi në parim ndryshimet ligjore të qeverisë, ndërkohë që opozita nuk pati kundërshtime. Drafti i jep përparësi biznesit More...

Nga Lajmi Fundit Ne 14:15 21-10-2016
0 Komente

Civici: Rezultate pozitive nga marrëveshja me FMN-në(Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Për Ardian Civicin, marrëveshja trevjeçare e qeverisë me Fondin Monetar Ndërkombëtar ka arritur rezultate pozitive. “Duke filluar nga fakti i ekzistencës së suficitit primar, nga rritja ekonomike në nivelin More...

Nga Lajmi Fundit Ne 14:06 21-10-2016
0 Komente

Marrëveshja me FMN-në, Ahmetaj: Në vitin 2017, vetëm raport konsulence (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Arben Ahmetaj zbuloi për herë të parë në Top Channel se çfarë do të ndodhë pas përfundimit të marrëveshjes me Fondin Monetar Ndërkombëtar FMN në shkurt të vitit të ardhshëm. “Nuk do të ketë More...

Nga Lajmi Fundit Ne 8:28 20-10-2016
0 Komente

Ekonomi:Stimulim i sektorit që ndihmon ekonomine (www.top-channel.tv)

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi mbajti një fjalë në Asamblenë e Përgjithshme të “Confindustria Balcani” në Bukuresht. Kjo asamble, tha ministrja Zhvillimit More...

Nga Lajmi Fundit Ne 16:34 19-10-2016
0 Komente

Ligji për certifikimin e prodhimeve BIO

Tregu i prodhimeve biologjike në Shqipëri është kaotik dhe ligji i ri i synon jo vetëm përshtatjen me rregullat e Bashkimit Europian, por edhe përcaktim të qartë se kush produkt mund të quhet bio. Certifikimi More...

All Rights Reserved 2016.