Këtë ka premtuar ministri i Arsimit, gjatë një takimi në universitetin politeknik të Tiranës (Burimi: Ikub.al, www.ikub.al)

Zhvillimi i hulumtimit shkencor në vend, sipas ministrit të Arsimit, Myqerem Tafaj, ka ende mjaft sfida. Gjatë një takimi në universitetin politeknik të Tiranës, i cili ka dhe qendrën kryesore në Shqipëri për kërkim shkencore Institutin e Gjeo- Shkencave, Energjisë dhe Ujit, Tafaj deklaroi se “kërkimi shkencor, mision që kanë universitetet More...

Nga gazeta e pavarur | Publikuar 15:17 13-02-2013
Nga lajme nga bota Ne 15:13 19-07-2012
0 Komente

Ambasadori amerikan kundër shtyrjes së votimit për imunitetin (Burimi: Gazeta Tema, www.gazetatema.net )

Ambasadori amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu, del kundër qëndrimit të opozitës për të shtyrë diskutimin dhe miratimin e heqjes së imunitetit për në shtator. Arvizu deklaroi për mediat se imuniteti More...

All Rights Reserved 2016.