Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve”. Kejdi Mehmetaj: Arsimi duhet të zërë një vend më të madh në buxhetin e shtetit Mehmetaj: Krahasuar me vitin që shkoi mbetemi në të njëjta nivele More...

Nga lajmi sot | Publikuar 12:23 22-11-2015
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 12:15 22-11-2015
0 Komente

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili. Siç jeni njohur, sot në Kuvendin e Shqipërisë More...

Nga lajmi sot Ne 20:21 13-11-2015
0 Komente

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Z. Meta çfarë u diskutua sot në takim me Kryeministrin Edi Rama dhe anëtarët e tjerë More...

Nga lajmi sot Ne 22:03 12-11-2015
0 Komente

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. I nderuar Kryetar i More...

Nga lajmi sot Ne 21:37 12-11-2015
0 Komente

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Ka një keqkuptim midis qëllimit dhe formulimit të nenit. Z. Meta,  ç’mendim keni për propozimin e fundit More...

Nga lajmi sot Ne 17:25 09-11-2015
0 Komente

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta Z. Naço dha dorëheqjen si Ministër i Drejtësisë. More...

Nga lajmi sot Ne 18:38 03-11-2015
0 Komente

Kryetari i Kuvendit priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias. Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët More...

Nga lajmi sot Ne 19:33 30-10-2015
0 Komente

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta vijon takimet me kongresmenë dhe senatorë në SHBA (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta vijon takimet me kongresmenë dhe senatorë në SHBA. Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta vijon takimet me kongresmenë dhe senatorë në SHBA. Gjatë qëndrimit në SHBA, Kryetari More...

Nga lajmi sot Ne 21:13 29-10-2015
0 Komente

Meta pritet në takime nga Kryetari i Kongresit Amerikan, z John Bohmer (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta pritet në takime nga Kryetari i Kongresit Amerikan, z John Bohmer Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta pritet në takime nga Kryetari i Kongresit Amerikan, z John Bohmer, liderja e demokratëve në Kongres Amerikan, More...

Nga lajmi sot Ne 15:42 27-10-2015
0 Komente

Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal për Evropën Qendrore dhe Lindore të Institutit Demokratik Amerikan, z. Robert Benjamin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal për Evropën Qendrore dhe Lindore të Institutit Demokratik Amerikan, z. Robert Benjamin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal More...

All Rights Reserved