Rritet me debate paga minimale

Qeveria e donte 23 mijë lekë, por vendosi 21 mijë, pas presionit të biznesit Duke nisur nga data 1 korrik, paga minimale në shkallë vendi do të jetë 21 mijë lekë, nga 20 mijë që është aktualisht, me një rritje prej 5 për qind. Vendimi nuk është marrë ende dhe pritet të finalizohet më 22 qershor në mbledhjen e radhës të Këshillit More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 14:21 16-06-2012
Nga lajme nga bota Ne 13:48 15-06-2012
0 Komente

Ligji, 50-fishohen gjobat për shkollat e palicencuara

Gjoba 50-fish më të larta për të gjitha institucionet arsimore të palicencuara. Pas shumë diskutimeve, dje në Komisionin Parlamentar të Medias dhe Edukimit u vendos që nëse konstatohet një shkelje e tillë, More...

Nga lajme nga bota Ne 9:16 14-06-2012
0 Komente

Projektligj per klasifikimin e konsumit te energjise, masat qe merren

Komisioni i Ekonomise shqyrton sot p/ligjin per informacionin e konsumit te energjise dhe burimeve te tjera te produkteve me ndikim ne energji. Sipas ketij projektligji te gjitha produktet qe kane ndikim ne konsumin More...

Nga lajme nga bota Ne 9:56 12-06-2012
0 Komente

Moratoriumi i skafeve, Komisioni i Ligjeve rrëzon nismën e PS-së

Mbledhja e Komisionit të Ligjeve është shoqëruar me debate mes deputetëve të maxhorancës dhe opozitës në lidhje me moratoriumin e skafeve. Deputetët e maxhorancës kanë votuar kundër nismës së socialistëve More...

Nga lajme nga bota Ne 9:52 11-06-2012
0 Komente

Qeveria po përgatit fshehurazi skemën e pensioneve

Qeveria duket se e ka të qartë tashmë se çfarë do të bëjë me reformimin e skemës së pensioneve, e cila i kushton arkës së shtetit çdo vit miliardë lekë, pas konsultimeve me Bankën Botërore. Ministri More...

All Rights Reserved 2016.