Samsung nuk trembet (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Pavarësisht tërheqjes së Galaxy Note 7, Samsung është ende lider në tregun global të smartphone-ëve në tremujorin e tretë të 2016. Apple ka ende distancë me gjigantin koreanojugor, por të dyja kompanitë kanë humbje në treg. Të dhënat janë publikuar nga shoqëria e analizës IDC dhe Strategy Analytics. Në periudhën e provës, sipas More...

Nga Lajmi Fundit | Publikuar 16:35 27-10-2016
Nga Lajmi Fundit Ne 8:42 20-10-2016
0 Komente

Gjahtari i alienëve ‘kap’ 234 sinjale të dyshimta(www.top-channel.tv)

Në korrik të vitit të kaluar, Stephen Hawking i prezantoi botës realizimin e projektit të tij madhor, i pagëzuar edhe si “Gjahtari i alienëve”. Në fakt bëhet fjalë për një megaprojekt i quajtur “Gjahtari More...

All Rights Reserved 2016.