Fituesit e fazes se pare ne Universitete

 Fituesit e fazes se pare ne Universitete   Ministria e Arsimit ka nxjerrë listën paraprake te fituesve në Universitete qe do te ndjekin studimet nëpër fakultete duke nisur nga viti akademik 2012/2013.   Lista e Fituesve te fazes se pare ne Universitete Piket e fituesit te fundit faza e pare ne Universitete   18.09.2012 Burimi: More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 11:29 18-09-2012
Nga lajme nga bota Ne 13:54 05-09-2012
0 Komente

Të pastrehët, kush përfiton kredi për strehim (Burimi: Gazeta Republika, www.gazetarepublika.al)

Speciale/ MPPT: Personat që duhet të lirojnë banesat e ish-pronarëve për t’u trajtuar me strehim Lista e plotë me emrat e personave që do të përfitojnë kredi me interes zero në bashkitë: Tiranë, Durrës, More...

Nga lajme nga bota Ne 9:22 03-09-2012
0 Komente

Ana befasuese e Shqipërisë (Burimi: Gazeta Shekulli, shekulli.com.al)

Rrënoja të periudhës romake, peizazh i lavdishëm, ushqim i mirë dhe çmimi të ulëta qesharake – zbulimet e Eduard Rive që çmojnë ish shtetin komunist. “Jam ulur në një nga lokalet e Tiranës dhe More...

Nga lajme nga bota Ne 13:04 25-08-2012
0 Komente

Datat e provimeve për degët me konkurs (Burimi: Gazeta Panorama, www.panorama.com.al)

Ministria e Arsimit publikon datat për degët me konkurs në të gjitha universitetet. Ato do të nisin më 27 gusht 2012 dhe do të përfundojnë më 5 shtator. Kandidatët të cilët kanë preferuar në zgjedhjet More...

All Rights Reserved 2016.