Torta e Vlorës për 100-vjetorin (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

VLORE – Ka startuar prodhimi i tortës së 100-vjetorit të Pa varësisë, ku do të vendoset në qendër të sheshit të flamurit dhe më pas do të pritet nga Presidenti Bujar Nishani. Fatmir Shero, një prej ideatorëve, sqaron se torta do të ketë tri simbole kryesore të qytetit të Vlorës flamurin, i cili do të jetë mbi 5 metra, Ismail More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 8:18 26-11-2012
Nga lajme nga bota Ne 11:29 18-09-2012
0 Komente

Fituesit e fazes se pare ne Universitete

 Fituesit e fazes se pare ne Universitete   Ministria e Arsimit ka nxjerrë listën paraprake te fituesve në Universitete qe do te ndjekin studimet nëpër fakultete duke nisur nga viti akademik 2012/2013.   Lista More...

Nga lajme nga bota Ne 11:41 06-09-2012
0 Komente

Gjashtë inspektorët e Task-Forcës përballen me kërcënime dhe dhunë psikologjike. Policia nuk i ndihmon (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com)

Gjashtë inspektorët e Task-Forcës përballen me kërcënime dhe dhunë psikologjike. Policia nuk i ndihmon Pronari i një bingoje ka mbyllur derën e lokalit dhe ka debatuar me inspektorët për gjysmë ore, More...

Nga lajme nga bota Ne 13:54 05-09-2012
0 Komente

Të pastrehët, kush përfiton kredi për strehim (Burimi: Gazeta Republika, www.gazetarepublika.al)

Speciale/ MPPT: Personat që duhet të lirojnë banesat e ish-pronarëve për t’u trajtuar me strehim Lista e plotë me emrat e personave që do të përfitojnë kredi me interes zero në bashkitë: Tiranë, Durrës, More...

Nga lajme nga bota Ne 9:22 03-09-2012
0 Komente

Ana befasuese e Shqipërisë (Burimi: Gazeta Shekulli, shekulli.com.al)

Rrënoja të periudhës romake, peizazh i lavdishëm, ushqim i mirë dhe çmimi të ulëta qesharake – zbulimet e Eduard Rive që çmojnë ish shtetin komunist. “Jam ulur në një nga lokalet e Tiranës dhe More...

All Rights Reserved 2016.