Frutat dhe perimet me hormone, asnjë kontroll për mishin dhe bulmetet (Burimi : Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com )

Produktet bujqësore janë me hormone, duke sjellë “pjekjen” e parakohshme të tyre. Ato kanë efekte anësore Në shumë tregje në rrethe e Tiranë kushtet janë skandaloze, shitet në rrugë e në vapë dhe në mes të pluhurit Vëzhgim në Tiranë e në disa rrethe Ushqimet e shqiptarëve Familjet vijojnë të konsumojnë ushqime të pakontrolluara Në More...

Nga lajme nga bota | Publikuar 12:56 06-08-2012
Nga gazeta e pavarur Ne 13:24 31-07-2012
0 Komente

Kontrolli i Lartë i Shtetit, 6-mujori: Dëmi Ekonomik, 50 mln dollarë (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com )

TIRANE-Gjatë auditimeve të kryera vetëm për gjashtë muajt e parë të këtij viti, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar një dëm ekonomik dhe ndikim negativ financiar në arkën e shtetit, me shumën More...

Nga lajme nga bota Ne 11:29 27-07-2012
0 Komente

Biznesi hedh në “erë” arkën e shtetit (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com )

Në vitet e krizës, Bode e injoroi privatin, kur i kërkonte ndihmë, tani s’derdhin taksat Ndryshe nga sa thonë raportet e qeverisë, por edhe të disa institucioneve ndërkombëtare se gjoja klima e biznesit More...

Nga lajme nga bota Ne 14:34 25-07-2012
0 Komente

BSH ul normën e interesit në 4 për qind (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com )

Kriza ekonomike shtyn bankën qendrore të shënojë një rekord tjetër minimal te interesat. Banka e Shqipërisë njoftoi sot se ka vendosur të ulë normën bazë të interesit në ekonominë shqiptare me 0.25 More...

Nga lajme nga bota Ne 14:38 24-07-2012
0 Komente

Ruli: Eksportet e produkteve të përpunuara të detit, tendencë pozitive (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com )

TIRANE – Prodhimet e përpunuara të produkteve të detit po bëhen zërat kryesore të eksporteve dhe importeve në ekonominë shqiptare. Gjatë një vizite në një prej impianteve më të mëdhenj të More...

Nga lajme nga bota Ne 15:14 18-07-2012
0 Komente

Tregu valutor, ulet vlera e dollarit ndaj lekut rritet sërish euro (Burimi: Gazeta Shqiptarja.com, www.shqiptarja.com )

TIRANE– Monedha europiane nuk po e ndal forcimin e saj në tregun e brendshëm të këmbimit valutor. Kursi i djeshëm zyrtar i Bankës së Shqipërisë ka regjistruar një rritje të vlerës së euros kundrejt More...

Nga lajme nga bota Ne 12:34 18-07-2012
0 Komente

Privati merr kredi për të larë borxhet, bankat shtrëngojnë kushtet (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com )

Tremujori II Raporti i fundit i BSH-së: Situata nuk pritet të përmirësohet  Përfundimisht, biznesi është zhytur në krizë, tashmë dhe identiteti. Atë pak kredi që merr nga bankat e shfrytëzon për të More...

Nga lajme nga bota Ne 8:55 13-07-2012
0 Komente

Guvernatori vë alarmin: Bankat e huaja po destabilizojnë Shqipërinë (Burimet: Gazeta Tema, www.gazetatema.net, Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com )

Guvernatori i Bankës Qendrore, Adrian Fullani, u bëri thirrje bankave që operojnë në Shqipëri të zhbllokojnë politikën e mosdhënies së kredive, pasi rrezikojnë destabilizimin e ekonomisë shqiptare. More...

Nga lajme nga bota Ne 16:23 11-07-2012
0 Komente

Qeveria, presion bankave me bonot (Burimi: Gazeta Panorama, www.panorama.com.al )

Pas stepjes së bankave për të blerë borxhin e qeverisë, kjo e fundit fokusin e ka përqendruar tek individët. Kjo vjen pikërisht këtë verë, kur do të shiten edhe dy borxhe në euro, i pari më 24 korrik More...

Nga lajme nga bota Ne 11:11 09-07-2012
0 Komente

Ekonomia shqiptare në recesion (burimi: gazeta shqip, gazeta-shqip.com )

Prodhimi i Brendshëm Bruto ulet me 0.2 për qind në tremujorin e parë. Ekonomia shqiptare pësoi rënie gjatë tremujorit të parë të këtij viti, bëhet e ditur nga të dhënat e Institutit të Statistikave, More...

All Rights Reserved 2016.