Postuar me: 7:02 01-10-2015

Deputeti i LSI-së, Agron Çela padit për shpifje Dritan Priftin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Deputeti i LSI-së, Agron Çela padit për shpifje Dritan Priftin. Jam sot para jush për të denoncuar dhe refuzuar me neveri shpifjet e djeshme ndaj meje nga ordineri Dritan Prifti, si përfitues i transfertave të parave nga DIA në kompanitë që unë drejtoja në vitin 2011. Për sa shpif Dritan Prifti, sqaroj se nuk ekziston asnjë transfertë parash nga DIA në kompaninë që unë kam drejtuar në vitin 2011. Gjatë vitit 2011 unë kam qenë një qytetar i paangazhuar në asnjë forcë politike dhe tek Lëvizja Socialiste për Integrim u bashkova në vitin 2013 në prag të zgjedhjeve të atij viti. Për këto shpifje të ndyra të ordinerit Dritan Prifti, do të ballafaqohem dhe do të ndjek çdo hap dhe çdo rrugë ligjore në gjykatë dhe në prokurori. Mbështes dhe do të votoj për një hetim të gjithanshëm ndërkombëtar për çështjen CEZ. Ndërkaq dua t’ju bëj me dije se Dritan Prifti e njeh mirë Kastriot Ismailajn, kanë qenë shok, kanë punuar bashkë në vitin 1990. Ata janë miq, ata janë shokë, ata punojnë me njëri tjetrin, ata zhvashin popullin. 01.10.2015 Burimi: LSIDeputeti i LSI-së, Agron Çela padit për shpifje Dritan Priftin. Jam sot para jush për të denoncuar dhe refuzuar me neveri shpifjet e djeshme ndaj meje nga ordineri Dritan Prifti, si përfitues i transfertave të parave nga DIA në kompanitë që unë drejtoja në vitin 2011. Për sa shpif Dritan Prifti, sqaroj se nuk ekziston asnjë transfertë parash nga DIA në kompaninë që unë kam drejtuar në vitin 2011. Gjatë vitit 2011 unë kam qenë një qytetar i paangazhuar në asnjë forcë politike dhe tek Lëvizja Socialiste për Integrim u bashkova në vitin 2013 në prag të zgjedhjeve të atij viti. Për këto shpifje të ndyra të ordinerit Dritan Prifti, do të ballafaqohem dhe do të ndjek çdo hap dhe çdo rrugë ligjore në gjykatë dhe në prokurori. Mbështes dhe do të votoj për një hetim të gjithanshëm ndërkombëtar për çështjen CEZ. Ndërkaq dua t’ju bëj me dije se Dritan Prifti e njeh mirë Kastriot Ismailajn, kanë qenë shok, kanë punuar bashkë në vitin 1990. Ata janë miq, ata janë shokë, ata punojnë me njëri tjetrin, ata zhvashin popullin. 01.10.2015 Burimi: LSI

Deputeti i LSI-së, Agron Çela padit për shpifje Dritan Priftin

Deputeti i LSI-së, Agron Çela padit për shpifje Dritan Priftin.

Jam sot para jush për të denoncuar dhe refuzuar me neveri shpifjet e djeshme ndaj meje nga ordineri Dritan Prifti, si përfitues i transfertave të parave nga DIA në kompanitë që unë drejtoja në vitin 2011.

Për sa shpif Dritan Prifti, sqaroj se nuk ekziston asnjë transfertë parash nga DIA në kompaninë që unë kam drejtuar në vitin 2011.

Gjatë vitit 2011 unë kam qenë një qytetar i paangazhuar në asnjë forcë politike dhe tek Lëvizja Socialiste për Integrim u bashkova në vitin 2013 në prag të zgjedhjeve të atij viti.

Për këto shpifje të ndyra të ordinerit Dritan Prifti, do të ballafaqohem dhe do të ndjek çdo hap dhe çdo rrugë ligjore në gjykatë dhe në prokurori.

Mbështes dhe do të votoj për një hetim të gjithanshëm ndërkombëtar për çështjen CEZ.

Ndërkaq dua t’ju bëj me dije se Dritan Prifti e njeh mirë Kastriot Ismailajn, kanë qenë shok, kanë punuar bashkë në vitin 1990. Ata janë miq, ata janë shokë, ata punojnë me njëri tjetrin, ata zhvashin popullin.

01.10.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.