Etiketa nga Arkiva ‘Agjencia Rajonale e Mjedisit’
Nga lajmi sot Ne 10:29 01-06-2013
0 Komente

Sezoni turistik, mbeturinat “pushtojnë” plazhin e Semanit dhe Darëzezës (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

FIER- Në prag të sezonit turistik, vija bregdetare e rrethit të Fierit ndodhet në kushte skandaloze, me një nivel ndotjeje tejet të lartë. Më problematike paraqitet gjendja në plazhin e Semanit dhe të More...

All Rights Reserved 2016.