Etiketa nga Arkiva ‘beti njuma’
Nga gazeta e pavarur Ne 12:35 24-08-2012
0 Komente

Sherr mes spikereve të lajmeve në “TCH”, Monika Stafa dhe Beti Njuma (Burimi: Gazeta Panorama, www.panorama.com.al)

A mund të ndodhë që dy personazhe ekrani që zhvillojnë të njëjtën karrierë e që janë shumë të suksesshme, të jenë njëkohësisht edhe mikesha shumë të mira? Teorikisht edhe mund. Por realiteti tregon More...

All Rights Reserved 2016.