Etiketa nga Arkiva ‘cmimi i kolaodimit te makinave’
Nga lajmi me i fundit Ne 8:58 28-08-2013
0 Komente

Rritet çmimi i kolaudimit të makinave (Burimi: Shekulli.com, www.shekulli.com.al)

Rritet çmimi i kolaudimit të makinave -Rriten tarifat për kontrollin teknik të automjeteve. Urdhri mban firmën e Ministrit të transporteve Sokol Olldashi dhe do të hyjë në fuqi në 6 shtator. Koncesionari More...

All Rights Reserved 2016.