Etiketa nga Arkiva ‘funksionimin e Këshillit të Ministrave’
Nga lajmi sot Ne 10:02 06-09-2013
0 Komente

Berisha, sot takimi i lamtumirës me stafin, pritet dhe dorëheqja e ministrave (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANE– Kryeministri Sali Berisha pritet të mbledhë sot në selinë qeveritare në orën 12:00 stafin e tij për takimin e lamtumirës. Ai do të zhvillojë takimin e fundit me stafin qeveritar. Përveç More...

All Rights Reserved 2016.