Etiketa nga Arkiva ‘lajmet sot’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi me i fundit Ne 11:00 02-09-2014
0 Komente

Kim refuses to sit with Rita Hour (Source: Top-Channel, www.top-channel.tv)

Should be a memorable night … and so it seemed, at least from the screen. But on the evening gala price distribution “MTV Video Music Awards,” not everything has been perfect for some of the guests. TMZ More...

Nga lajmi me i fundit Ne 10:44 02-09-2014
0 Komente

August 2014, the customs administration collects $ 22 million more than in 2013 (Source: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANA Customs Administration in August 2014 reaches one of the highest figures in years and the highest in 2014, and received 14.707 billion, or USD 22 million more than August 2013. According to official sources More...

Nga lajmi me i fundit Ne 10:24 02-09-2014
0 Komente

Terrible murder, two elderly choke with plastic bags (Source: Shekulli.com, www.shekulli.com.al)

A tragedy occurred in Durres late yesterday evening, where two elderly people are robbed and killed overnight in their home. The event took place in the neighborhood of 11 city of Durres, where police found the More...

Nga lajmi me i fundit Ne 12:41 01-09-2014
0 Komente

Constitutionalists: Mandates of Ministers amended the Constitution (Source: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANA-daily Panorama whitewash today and the constitutionalists proposals disposal experts deputy mandate. We report Soros experts explain and incompatibility with the operation of the deputy minister. 7 although More...

Nga lajmi sot Ne 21:16 30-08-2014
0 Komente

Edmond Panariti përshëndet të rinjtë në Kampingun e Jalës (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Anëtari i Kryesisë së LSI-së, Edmond Panariti, njëkohësisht Ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, përshëndet të rinjtë në kampingun  veror të Jalës. Edmond Panariti: More...

Nga lajmi sot Ne 14:54 30-08-2014
0 Komente

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim përshëndet të rinjtë e LRI-së në kampin veror të Jalës (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim përshëndet të rinjtë e LRI-së në kampin veror të Jalës. Luan Rama: LRI-ja ka meritën që nuk është sfond, nuk është periferi e vëmendjes More...

Nga lajmi sot Ne 13:52 29-08-2014
0 Komente

Konferenca e Kryetareve miratoi kalendarin 3-javor të punimeve të Kuvendit të Shqipërisë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

 Mblidhet Konferenca e Kryetarëve Konferenca e Kryetarëve u mblodh sot dhe miratoi kalendarin 3-javor të punimeve të Kuvendit të Shqipërisë. Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta bëri me dije se në bazë të More...

Nga lajmi sot Ne 14:03 31-07-2014
0 Komente

Karpaço beef (Source: Living.al, www.living.al)

Ingredients for four people: 400 g beef fillet, 200 g mushrooms Champignon, 2 red onions, 200 g rukola, 200 g cheese Grana PADANO, 100 g balsamic vinegar, 1 clove, 1 sprig rosemary, 1 teaspoon truffle mushroom, 5 More...

Nga lajmi me i fundit Ne 12:55 22-07-2014
0 Komente

Israeli cake with nuts from Ahouva (Source: Livinig.al)

ingredients: 200 g nuts (any kind), 200 gr raisins (or any kind of dry fruit), 8 tablespoons flour, 7 tablespoons of brown sugar, 3 medium eggs (room temperature), 1 teaspoon baking soda. Preparation: The qërojmë More...

Nga lajmi sot Ne 11:25 03-07-2014
0 Komente

Beef fillet with maskarpone (Source: Livng.al, www.living.al)

Ingredients for 4 people: 600 g beef tenderloin 200 g Mascarpone Cream 2 tablespoons mustard simple 3 tablespoons olive oil Preparation: Ngrohim oil in a deep pan and bake at high fire veal fillets, 3-4 minutes More...

All Rights Reserved