Etiketa nga Arkiva ‘mirela kumbaro’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi me i fundit Ne 15:24 22-10-2014
0 Komente

The government’s decision, Kumbaro-: Square “Mother Teresa” pedestrian hour 19: 00-24: 00 (Source: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Tirana Square ‘Mother Teresa’ will turn pedestrian every day from 19: 00-24: 00. The news was announced by Culture Minister Mirela Kumbaro in a statement to the media immediately after the last meeting More...

Nga lajmi me i fundit Ne 9:26 21-08-2013
0 Komente

Dy ministret e reja: Shkarkim të Odeta Nishanit? S’kemi përgjigje (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Dy ministret e reja: Shkarkim të Odeta Nishanit? S’kemi përgjigje TIRANE- Ministrja e ardhshme e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe ajo e Zhvillimit Urban dhe Turizmit në qeverinë “Rama”, Eglantina More...

All Rights Reserved