Etiketa nga Arkiva ‘semundje te zemres dhe eneve te gjakut’
Nga lajme nga bota Ne 14:17 20-03-2013
0 Komente

Të gjitha sëmundjet që shëron qumështi i bletës (Burimi: Ikub, www.ikub.al)

Qumështi i bletës është tonik, energjik, antiseptik (kundër mikrobeve), etj.  Ai jep efekte pozitive për shëndetin dhe preferohet shumë nga meshkujt. Gjithashtu, përdoret edhe për maska bukurie. Qumështi More...

All Rights Reserved 2016.