Tag Archives: lajmi i fundit

Ja cilat jane shenjat qe tregojnë se partneri juaj nuk është i lumtur (Burimi: Ikub. www.ikub.al)

Ja cilat jane shenjat qe tregojnë se partneri juaj nuk është i lumtur- Shpesh është i zënë Disa njerëz janë të qetë, të tërhequr dhe gjithmonë të zënë kur nuk janë të lumtur. Nëse partneri juaj…

10 gjërat që duhet të bëjë një 25-vjeçare (Burimi: ikub.al, www.ikub.al)

10 gjërat që duhet të bëjë një 25-vjeçare: Është një fazë e re e jetës për të cilën duhet të jeni e përgatitur për sfida e surpriza të reja. 1. Blini një masazhator për fytyrën. Është si…

Këshilla për të mos u shëndoshur për shkak të stresit (Burimi: ikub.al, www.ikub.al)

Personat që shëndoshen për shkak të stresit janë më të shumtë në numër nga ata që dobësohen për shkak të tij. Ndaj këtë radhë këshillat do t’i drejtohen rastit të parë. Stresi është një realitet që…

Si ndikon dërgimi i sms-ve në çift? (Burimi: ikub.al, www.ikub.al)

Si ndikon dërgimi i sms-ve në çift? Sipas një raporti nga Journal of Couple & Relationship Therapy, përdorimi i mesazheve mund të rrisë intimitetin duke i bërë partnerët më te disponueshëm dhe duke zgjeruar lidhjen e…

Flokë të bukur dhe të shkëlqyeshëm (Burimi: ikub.al, www.ikub.al)

                          Si te kemi flokë te bukur dhe te shkëlqyeshëm? Këtë pyetje ja kemi bere shume here vetes, te paktën sa here qe…

As we ready for a tonifikuar body for the summer. Here trinomi the moment (Source: Ikub, www.ikub.al)

As we ready for a tonifikuar body for the summer . Here the momentum – trinomi Although wine is not actually still at the gate , you remember that is exactly the right moment to…