Tag Archives: trajtime fytyre

6 maska bukurie Bio për lëkurën (Burimi: Lady Albania, www.ladyalbania.al)

Është gjithmonë e më në modë gjithçka që ka të bëjë me kozmetikën biologjike dhe “të gjelbërta”; tashmë klientët blejnë me zgjuarësi, duke bërë shumë kujdes me përbërësit e produteve dhe duke vlerësuar me kujdes…