Postuar me: 13:20 27-03-2015

Filetë pule me spinaq (Burimi: Living, www.living.al)

Filetë pule me spinaq  Përbërësit: 800 gramë filetë pule 8 lugë spinaq të përgatitur djathë kripë erëza sipas dëshirës pak miell Përgatitja: Filetat e pulës i presim në mes, në mënyrë që të krijohet si një “xhep” në copën e mishit. Në atë “xhep” hedhim pak spinaq të zier e të kulluar dhe pak djathë. Sipër i hedhim erëza dhe i skuqim derisa të bëhen krokante. 27.03.2015 Burimi: LivingFiletë pule me spinaq  Përbërësit: 800 gramë filetë pule 8 lugë spinaq të përgatitur djathë kripë erëza sipas dëshirës pak miell Përgatitja: Filetat e pulës i presim në mes, në mënyrë që të krijohet si një “xhep” në copën e mishit. Në atë “xhep” hedhim pak spinaq të zier e të kulluar dhe pak djathë. Sipër i hedhim erëza dhe i skuqim derisa të bëhen krokante. 27.03.2015 Burimi: LivingPërbërësit: 800 gramë filetë pule 8 lugë spinaq të përgatitur djathë kripë erëza sipas dëshirës pak miell Përgatitja: Filetat e pulës i presim në mes, në mënyrë që të krijohet si një “xhep” në copën e mishit. Në atë “xhep” hedhim pak spinaq të zier e të kulluar dhe pak djathë. Sipër i hedhim erëza dhe i skuqim derisa të bëhen krokante. 27.03.2015 Burimi: Living

Filetë pule me spinaq

Filetë pule me spinaq 

Përbërësit: 800 gramë filetë pule 8 lugë spinaq të përgatitur djathë kripë erëza sipas dëshirës pak miell

Përgatitja: Filetat e pulës i presim në mes, në mënyrë që të krijohet si një “xhep” në copën e mishit. Në atë “xhep” hedhim pak spinaq të zier e të kulluar dhe pak djathë. Sipër i hedhim erëza dhe i skuqim derisa të bëhen krokante.

27.03.2015

Burimi: Living

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.