Postuar me: 13:58 01-07-2015

Frroku shpallet në kërkim ndërkombëtar (Burimi: Gazeta Shekulli, www.shekulli.com.al)

lajm-shqip Frroku Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana. Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë. Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.Dy ditë pasi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e kryekomisar Dritan Lamajt, Arben Frroku është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpol Tirana.

Kur Gjykata e Apelit dha vendimin për të rrëzuar Gjykatën e Shkallës së Parë që dha pafajësi për Frrokun, ky i fundit ishte larguar nga Shqipëria prej 10 ditësh, pa lënë asnjë gjurmë.

Fillimisht Frroku ishte ndaluar në kufirin mes Malit të Zi dhe Kroacisë, pasi rezultonte në listën e personave në kërkim (para vendimit të Apeli), por u la i lirë pas verifikimeve se ishte shpallur i pafajshëm për akuzën që rëndonte ndaj tij.

 

01.06.2015

Burimi: Gazeta Shekulli

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.