Postuar me: 8:44 15-06-2012

HEC-i i Ashtës, Berisha: Investim i rëndësishëm

Shperndaje
Etiketat

SHKODËR- Investim shumë të rëndësishëm për Shqipërinë dhe sistemin energjetik dhe nje kryeveper ne rrafshin mjedisor e ka quajtur kreu i qeverisë, Sali Berisha ndërtimin e HEC-it të Ashtës.

Duke folur para të pranishmëve në inspektimin e punimeve në këtë vepër, Berisha vlerësoi punën e bërë në 27 muaj, si të shkëlqyer. Sipas tij, HEC i Ashtës është një risi, pasi përdor teknologjinë më të fundit.

Berisha ka theksuar se puna per ndertimin e tij ka ndihmuar edhe ne punesimin e shume qytetareve.

Afërsisht 27 muaj pas fillimit të ndërtimit të HEC-it të Ashtës, turbinat e para Hydromatrix të stacionit elektrik Ashta 1 sinkronizohen në rrjetin shqiptar të energjisë.

15.06.2012

 

Burimi: Gazeta Panorama 

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.