HOROSKOPI

Postuar lajme Ne 19:01 17-05-2013 Me 0 Komente

HOROSKOPI DITOR

Horoskopi Ditor

 

 

 

HOROSKOPI JAVOR

javor

 

 

 

HOROSKOPI MUJOR

mujor

 

 

 

HOROSKOPI VJETOR

horoskopi vjetor

 

 

 

HOROSKOPI KINEZ

kinez

 

 

 

Sigurisht se keni lexuar për rolin e astrologjisë në jetën e njerëzve që nga kohët e lashta e deri sot. Prej një shkence që dikur njihej si një ndër më të përparuarat e njerëzimit – deri tek anatemimi i saj dhe sërish ringjallja e hovshme – astrologjia ka ecur në binarët e shëndoshë. Nuk është befasi kur lexojmë që astrolog personal kanë kryetarët e shteteve më të zhvilluara në botë, drejtorët e kompanive më të mëdha, e madje edhe një mori fytyrash të famshme botërore. Megjithatë, jo çdoherë njerëzit që paraqiten si astrologë marrin erë në këtë punë. Fatkeqësisht, raste të tilla kanë ngjarë dhe ngjajnë edhe më tutje edhe tek ne. Për të mos ngjarë kjo më tutje, dëshirojmë që juve t’ju ofrojmë një faqe të astrologjisë, ku mund ta mësoni e ta kuptoni astrologjinë, të njiheni me historikun e saj, si dhe të zbuloni gjërat për jetën tuaj.

Astrologjia ka nje rol te vecant ne jeten e njerezve e cila rrjedh qe nga kohet e lashta e deri ne ditet e tanishme. Kjo shkence nje kohe ka qen nje shkence me e perparuara ne civilizimin e njerzimit. Sherbimin e astrologjis e kan shume persona shembull kryetaret e shteve me te zhvilluara ne bote, drejtor, biznismen etj.

Horoskopi eshte parashikimi i pozicionimit te yjeve dhe ndikimi i tyre ne cdo person, ne menyre qe te parashikohet fati i cdo personi qe eshte lindur ne nje dite te caktuar. Ne faqen tone mund te informoheni per keto lloje te horoskopit shqip dhe gjithashtu per te gjitha shenjat e horoskopit: ditor, javor, mujor, vjetor dhe gjithashtu tashme ne faqen tone gjendet edhe horoskopi kinez.

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.