300 ditët e para të MF: Menaxhimi fiskal, 270 milionë dollarë më shumë në buxhet (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

300 ditët e para të MF: Menaxhimi fiskal, 270 milionë dollarë më shumë në buxhet TIRANE - Në 300 ditët e para të qeverisjes, Ministria e Financave arriti të çojë në buxhetin e shtetit 270 milionë dollarë më shumë krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, por me të tjerë menaxherë. Këto të ardhura zëvendëskryeministri More...

Nga lajmi sot | Publikuar 16:27 23-07-2014
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 10:40 23-07-2014
0 Komente

Shtrenjtohet kredia, biznesi drejt overdrafteve (Burimi: Gazeta-Shqip, www.gazeta-shqip.com)

Shtrenjtohet kredia, biznesi drejt overdrafteve Interesa të larta për kreditë në lekë dhe standarde të shtrënguara për huan bankare. Muaji maj 2014 është pika më e ulët e 5 muajve të parë të vitit More...

Nga lajmi sot Ne 14:01 22-07-2014
0 Komente

Kthimi i pronave, Qato: 5457 dosje nuk janë shqyrtuar kurrë (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Kthimi i pronave, Qato: 5457 dosje nuk janë shqyrtuar kurrë TIRANE-Zbardhja e plotë e arkivave të Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave (AKKP) ka nxjerrë në pah se numri i dosjeve për shqyrtim More...

Nga lajmi sot Ne 12:27 22-07-2014
0 Komente

Pensionet e kompensimi i energjisë, zbardhet vendimi: Ja sa do rriten (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Pensionet e kompensimi i energjisë, zbardhet vendimi: Ja sa do rriten TIRANE - Këshilli i Ministrave ka publikuar në Fletoren Zyrtare vendimin për rritjen prej 2% të pensioneve, si dhe skemën e re të kompensimeve More...

Nga lajme Ne 11:58 22-07-2014
0 Komente

Pensionet e kompensimi i energjisë, zbardhet vendimi: Ja sa do rriten (Burimi : Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANE - Këshilli i Ministrave ka publikuar në Fletoren Zyrtare vendimin për rritjen prej 2% të pensioneve, si dhe skemën e re të kompensimeve për kategoritë e ndryshme të përfituesve. Qeveria thekson More...

Nga lajmi sot Ne 12:42 17-07-2014
0 Komente

Pensionet, Veliaj: Qeveria e djathtë quante rritje, dhënien e një gjel deti për fundvit (Burimi: Shekulli, www.shekulli.com.al)

Pensionet, Veliaj: Qeveria e djathtë quante rritje, dhënien e një gjel deti për fundvit Është mbledhur sot Komisioni i Cështjeve Sociale dhe Shëndetësisë për të diskutuar mbi sigurimet shoqërore. Ministri More...

Nga lajmi sot Ne 10:17 17-07-2014
0 Komente

Zbatohen vendimet e Gjykatës së Strasburgut, Qeveria kompenson ish-pronarët (Burimi: Shekulli.com, www.shekulli.com.al)

Zbatohen vendimet e Gjykatës së Strasburgut, Qeveria kompenson ish-pronarët Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për ekzekutimin e vendimit të Gjykatës Europiane për të Drejtat dhe Liritë Themelore More...

Nga lajmi sot Ne 14:32 16-07-2014
0 Komente

Deputetët, kundër taksës së makinave dhe të kartave SIM (Burimi: Gazeta-Shqip, www.gazeta-shqip.com)

Deputetët, kundër taksës së makinave dhe të kartave SIM Nuk ishte opozita, por mazhoranca e zëvendësoi denjësisht dje, në Komisionin e Ekonomisë, ku i bëri oponencën një drafti për ndryshimin e taksave More...

Nga lajmi sot Ne 11:44 16-07-2014
0 Komente

Rritet nga 6 në 20% kompensimi i TVSH-së për eksportin (Burimi: Gazeta-Shqip, www.gzeta-shqip.com)

Rritet nga 6 në 20% kompensimi i TVSH-së për eksportin Ministria e Financave shpjegon ndryshimet e TVSH-së sipas ligjit të ri. Një prej tyre është regjimi i kompensimit të prodhuesve bujqësorë, skemë More...

Nga lajmi sot Ne 12:04 15-07-2014
0 Komente

Ahmetaj: Rrugët me koncesion, mirëmbajtja ka kosto të lartë (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Ahmetaj: Rrugët me koncesion, mirëmbajtja ka kosto të lartë TIRANE- Në Komisionin e Ekonomisë po diskutohet sot pr/ligji për dhënien me koncesion të rrugëve. I pranishëm në këtë mbledhje është edhe More...

All Rights Reserved