Postuar me: 7:45 20-10-2015

Kryetari i Kuvendit priti Sekretarin e Përgjithshëm të PABSEC z. Asaf Hajiyev (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti sot Sekretarin e Përgjithshëm të Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Asaf Hajiyev. Kryetari i Kuvendit z. Meta i uroi mirëseardhjen z. Hajiyev në Tiranë me rastin e Takimit të 45-të të Komisionit të Kulturës dhe Çështjeve Sociale të PABSEC dhe vlerësoi përpjekjet e vendeve anëtare të organizatës për forcimin e rolit të Asamblesë Parlamentare si një instrument që duhet fuqizuar më tej në interes të bashkëpunimit rajonal. Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Hajiyev shprehu mirënjohjen për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në kuadër të rritjes së efikasitetit të Asamblesë Parlamentare dhe në mbështetje të objektivave të përbashkëta të vendeve anëtare të PABSEC. Kryetari i Kuvendit z. Meta shprehu vullnetin e Shqipërisë për të rritur prezencën e saj në organet teknike të PABSEC dhe në këtë kuadër theksoi se vendi ynë mbetet i përkushtuar ndaj forcimit të rolit dhe efikasitetit të kësaj asambleje të rëndësishme parlamentare rajonale veçanërisht në mbështetje të rritjes së ndërlidhjes rajonale dhe shkëmbimeve ekonomike e tregtare mes vendeve anëtare. 20.10.2015 Burimi: LSIKryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti sot Sekretarin e Përgjithshëm të Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Asaf Hajiyev. Kryetari i Kuvendit z. Meta i uroi mirëseardhjen z. Hajiyev në Tiranë me rastin e Takimit të 45-të të Komisionit të Kulturës dhe Çështjeve Sociale të PABSEC dhe vlerësoi përpjekjet e vendeve anëtare të organizatës për forcimin e rolit të Asamblesë Parlamentare si një instrument që duhet fuqizuar më tej në interes të bashkëpunimit rajonal. Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Hajiyev shprehu mirënjohjen për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në kuadër të rritjes së efikasitetit të Asamblesë Parlamentare dhe në mbështetje të objektivave të përbashkëta të vendeve anëtare të PABSEC. Kryetari i Kuvendit z. Meta shprehu vullnetin e Shqipërisë për të rritur prezencën e saj në organet teknike të PABSEC dhe në këtë kuadër theksoi se vendi ynë mbetet i përkushtuar ndaj forcimit të rolit dhe efikasitetit të kësaj asambleje të rëndësishme parlamentare rajonale veçanërisht në mbështetje të rritjes së ndërlidhjes rajonale dhe shkëmbimeve ekonomike e tregtare mes vendeve anëtare. 20.10.2015 Burimi: LSIKryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti sot Sekretarin e Përgjithshëm të Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Asaf Hajiyev. Kryetari i Kuvendit z. Meta i uroi mirëseardhjen z. Hajiyev në Tiranë me rastin e Takimit të 45-të të Komisionit të Kulturës dhe Çështjeve Sociale të PABSEC dhe vlerësoi përpjekjet e vendeve anëtare të organizatës për forcimin e rolit të Asamblesë Parlamentare si një instrument që duhet fuqizuar më tej në interes të bashkëpunimit rajonal. Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Hajiyev shprehu mirënjohjen për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në kuadër të rritjes së efikasitetit të Asamblesë Parlamentare dhe në mbështetje të objektivave të përbashkëta të vendeve anëtare të PABSEC. Kryetari i Kuvendit z. Meta shprehu vullnetin e Shqipërisë për të rritur prezencën e saj në organet teknike të PABSEC dhe në këtë kuadër theksoi se vendi ynë mbetet i përkushtuar ndaj forcimit të rolit dhe efikasitetit të kësaj asambleje të rëndësishme parlamentare rajonale veçanërisht në mbështetje të rritjes së ndërlidhjes rajonale dhe shkëmbimeve ekonomike e tregtare mes vendeve anëtare. 20.10.2015 Burimi: LSI

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Sekretarin e Përgjithshëm të PABSEC z. Asaf Hajiyev.

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Sekretarin e Përgjithshëm të PABSEC z. Asaf Hajiyev.

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti Sekretarin e Përgjithshëm të Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Asaf Hajiyev.

Kryetari i Kuvendit z. Meta i uroi mirëseardhjen z. Hajiyev në Tiranë me rastin e Takimit të 45-të të Komisionit të Kulturës dhe Çështjeve Sociale të PABSEC dhe vlerësoi përpjekjet e vendeve anëtare të organizatës për forcimin e rolit të Asamblesë Parlamentare si një instrument që duhet fuqizuar më tej në interes të bashkëpunimit rajonal.

Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik në Detin e Zi (PABSEC) z. Hajiyev shprehu mirënjohjen për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në kuadër të rritjes së efikasitetit të Asamblesë Parlamentare dhe në mbështetje të objektivave të përbashkëta të vendeve anëtare të PABSEC.

Kryetari i Kuvendit z. Meta shprehu vullnetin e Shqipërisë për të rritur prezencën e saj në organet teknike të PABSEC dhe në këtë kuadër theksoi se vendi ynë mbetet i përkushtuar ndaj forcimit të rolit dhe efikasitetit të kësaj asambleje të rëndësishme parlamentare rajonale veçanërisht në mbështetje të rritjes së ndërlidhjes rajonale dhe shkëmbimeve ekonomike e tregtare mes vendeve anëtare.

20.10.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.