Postuar me: 6:48 20-10-2015

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič të cilës i uroi mirëseardhjen në Tiranë dhe suksese në misionin e saj të ri. Kryetari i Kuvendit z. Meta i vlerësoi marrëdhëniet politike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë si të shkëlqyera dhe shprehu vullnetin për rritjen e shkëmbimeve tregtare dhe ekonomike mes dy vendeve mike. Ambasadorja e Sllovenisë në Shqipëri znj. Lea Stančič shprehu kënaqësinë e saj për fillimin e detyrës së re dhe e falenderoi z. Meta për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në intensifikimin e marrëdhënieve dypalëshe, veçanërisht ato në planin ndërparlamentar. Z. Meta shprehu mirënjohjen gjithashtu për mbështetjen e vazhdueshme të Sllovenisë ndaj procesit të integrimit evropian të vendit tonë, si dhe ndaj vendeve të tjera të rajonit, duke veçuar këtu kontributin e veçantë slloven në zhvillimet demokratike dhe ekonomike në Kosovë. Ambasadorja Stančič nënvizoi në përfundim se Sllovenia është e gatshme të ndajë me Shqipërinë ekspertizën e saj teknike në kuadër të procesit të integrimit evropian dhe në këtë drejtim vuri në dukje se Sllovenia ndjek me vëmendje progresin substancial të Shqipërisë në rrugën e nisur të reformave. 20.10.2015 Burimi: LSIKryetari Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič të cilës i uroi mirëseardhjen në Tiranë dhe suksese në misionin e saj të ri. Kryetari i Kuvendit z. Meta i vlerësoi marrëdhëniet politike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë si të shkëlqyera dhe shprehu vullnetin për rritjen e shkëmbimeve tregtare dhe ekonomike mes dy vendeve mike. Ambasadorja e Sllovenisë në Shqipëri znj. Lea Stančič shprehu kënaqësinë e saj për fillimin e detyrës së re dhe e falenderoi z. Meta për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në intensifikimin e marrëdhënieve dypalëshe, veçanërisht ato në planin ndërparlamentar. Z. Meta shprehu mirënjohjen gjithashtu për mbështetjen e vazhdueshme të Sllovenisë ndaj procesit të integrimit evropian të vendit tonë, si dhe ndaj vendeve të tjera të rajonit, duke veçuar këtu kontributin e veçantë slloven në zhvillimet demokratike dhe ekonomike në Kosovë. Ambasadorja Stančič nënvizoi në përfundim se Sllovenia është e gatshme të ndajë me Shqipërinë ekspertizën e saj teknike në kuadër të procesit të integrimit evropian dhe në këtë drejtim vuri në dukje se Sllovenia ndjek me vëmendje progresin substancial të Shqipërisë në rrugën e nisur të reformave. 20.10.2015 Burimi: LSIKryetari Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič të cilës i uroi mirëseardhjen në Tiranë dhe suksese në misionin e saj të ri. Kryetari i Kuvendit z. Meta i vlerësoi marrëdhëniet politike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë si të shkëlqyera dhe shprehu vullnetin për rritjen e shkëmbimeve tregtare dhe ekonomike mes dy vendeve mike. Ambasadorja e Sllovenisë në Shqipëri znj. Lea Stančič shprehu kënaqësinë e saj për fillimin e detyrës së re dhe e falenderoi z. Meta për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në intensifikimin e marrëdhënieve dypalëshe, veçanërisht ato në planin ndërparlamentar. Z. Meta shprehu mirënjohjen gjithashtu për mbështetjen e vazhdueshme të Sllovenisë ndaj procesit të integrimit evropian të vendit tonë, si dhe ndaj vendeve të tjera të rajonit, duke veçuar këtu kontributin e veçantë slloven në zhvillimet demokratike dhe ekonomike në Kosovë. Ambasadorja Stančič nënvizoi në përfundim se Sllovenia është e gatshme të ndajë me Shqipërinë ekspertizën e saj teknike në kuadër të procesit të integrimit evropian dhe në këtë drejtim vuri në dukje se Sllovenia ndjek me vëmendje progresin substancial të Shqipërisë në rrugën e nisur të reformave. 20.10.2015 Burimi: LSI

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič.

Kryetari Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti Ambasadoren e re të Sllovenisë znj. Lea Stančič të cilës i uroi mirëseardhjen në Tiranë dhe suksese në misionin e saj të ri.

Kryetari i Kuvendit z. Meta i vlerësoi marrëdhëniet politike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë si të shkëlqyera dhe shprehu vullnetin për rritjen e shkëmbimeve tregtare dhe ekonomike mes dy vendeve mike.

Ambasadorja e Sllovenisë në Shqipëri znj. Lea Stančič shprehu kënaqësinë e saj për fillimin e detyrës së re dhe e falenderoi z. Meta për mbështetjen e Kuvendit të Shqipërisë në intensifikimin e marrëdhënieve dypalëshe, veçanërisht ato në planin ndërparlamentar.

Z. Meta shprehu mirënjohjen gjithashtu për mbështetjen e vazhdueshme të Sllovenisë ndaj procesit të integrimit evropian të vendit tonë, si dhe ndaj vendeve të tjera të rajonit, duke veçuar këtu kontributin e veçantë slloven në zhvillimet demokratike dhe ekonomike në Kosovë.

Ambasadorja Stančič nënvizoi në përfundim se Sllovenia është e gatshme të ndajë me Shqipërinë ekspertizën e saj teknike në kuadër të procesit të integrimit evropian dhe në këtë drejtim vuri në dukje se Sllovenia ndjek me vëmendje progresin substancial të Shqipërisë në rrugën e nisur të reformave.

20.10.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.