Postuar me: 6:41 15-10-2015

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta vizitë zyrtare në Francë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

lajm-shqip Prononcimi Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta vizitë zyrtare në Francë.  Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta do të marrë pjesë ditën e enjte në një vizitë zyrtare njëditore në Paris.  Kryetari i Kuvendit, është ftuar nga Presidenti i Asamblesë Kombëtare, z. Claude Bartolone.  Gjatë kësaj vizite, z. Ilir Meta do të pritet dhe nga Presidenti i Senatit francez.  15.10.2015  Burimi: LSI

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta vizitë zyrtare në Francë.

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta vizitë zyrtare në Francë.

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta do të marrë pjesë ditën e enjte në një vizitë zyrtare njëditore në Paris.

Kryetari i Kuvendit, është ftuar nga Presidenti i Asamblesë Kombëtare, z. Claude Bartolone.

Gjatë kësaj vizite, z. Ilir Meta do të pritet dhe nga Presidenti i Senatit francez.

15.10.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.