Postuar me: 18:51 23-06-2015

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës (Burimi: LSI, www.lsi.al)

lajm-shqip Kryetari Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës. Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor. “Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e Dr. Halim Kosovës

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta vlerëson kandidimin e kandidatit të  “Aleancës Popullore për Punë dhe Dinjitet”, z. Halim Kosova për kryetar të Bashkisë së Tiranës.

Përmes një mesazhi për mediat, Lideri i LSI-së thekson se fushata e kandidatit të opozitës solli një risi pozitive në zgjedhjet për pushtetin vendor.

“Sjellja e doktor Halim Kosovës solli një standard të ri. Politika ka nevojë për më shumë qytetari. Fushata e doktor Kosovës ishte një risi pozitive”, thekson Kryetari i LSI-së, z. Ilir Meta.

23.06.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.