Postuar me: 12:18 11-06-2012

Ligjet, PS: Informacionet për Artan Hoxhën, të pamjaftueshme

Shperndaje
Etiketat

TIRANE- Opozita e pranishme ne Komisionin e Ligjeve ka kerkuar informacion shtese lidhur me kandidaturen tashme zyrtare te maxhorances per president, Artan Hoxha.

Ne emer te PS-se, deputeti Sajmir Tahiri e vleresoi te pamjaftueshem informacionin e PD-se  per Artan Hoxhen.  “Të pamjaftueshme informacionet që keni për kandidatin  për president, ka të dhëna kontradiktore. Kërkojmë të dhëna shtesë për ata që mandatohen, duam të dimë procedurën e verifikimit mbi kriteret, duam më shumë të dhëna se ato të pasqyruara këtu, duam informacion nga prokuroria dhe SHISH”- tha ai.

Kunder tij ka reaguar deputeti i PD-se, Viktor Gumi, sipas te cilit te dhenat jane krejt te mjaftueshme e ne perputhje te plote me veprimtarine e komisionit.

11.06.2012

 

Burimi: Gazeta Panorama

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.