Postuar me: 21:37 12-11-2015

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

IMG_3167

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë.

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë.

Meta: Ka një keqkuptim midis qëllimit dhe formulimit të nenit.

Z. Meta,  ç’mendim keni për propozimin e fundit të qeverisë për dënim të shpifjes të zyrtarëve të lartë?

Jam në dijeni të këtij debati të iniciativës, besoj se ka një keqkuptim midis qëllimit të kësaj iniciative dhe të mënyrës se si ka funksionuar formulimi, kështu besoj se ky keqkuptim do të zgjidhet, do të ketë një reflektim.

LSI e ka përshëndetur dekriminalizimin e shpifjes në kohën e qeverisë Berisha?

Besoj që LSI mbështet çdo iniciativë për dekriminalizim apo jo. Jua thashë që kam përshtypjen që është keqkuptuar qëllimi me formulimin. Kështu që do ketë reflektim besoj.

12.11.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.