Postuar me: 17:54 10-10-2015

Meta u shpreh ngushëllime autoriteteve turke dhe familjeve të viktimave të aktit terrorist në Ankara (Burimi: LSI, www.lsi.al)

unnamed

Meta u shpreh ngushëllime autoriteteve turke dhe familjeve të viktimave të aktit terrorist në Ankara

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta i shpreh ngushëllimet e tij me të sinqerta autoriteteve turke dhe familjeve të viktimave të aktit terrorist të ndodhur sot në Ankara.

Ky akt i shëmtuar që godet njerëz të pafajshëm duhet të na rrisë edhe më shumë ndjenjën e solidaritetit dhe të na bashkojë në përpjekjet dhe luftën kundër së keqes.

Shqipëria dhe shqiptarët do të jenë gjithnjë pranë popullit turk me të cilin kemi lidhje të ngushta historike dhe veçanërisht në këto momente të vështira.

10.10.2015

Burimi: LSI

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.