Postuar me: 10:01 07-04-2015

Mish viçi me zarzavate (Burimi: Living, www.living.al)

lajm-shqip, Mish Përbërësit për 6 persona:  1 Kg mish vici  Yndyrë  Kripë dhe piper sipas dëshirës  1 kg zarzavate të ndryshme  Përgatitja: Merret mishi dhe pastrohet nga copëzat e tepërta, cipat dhe deje. Lahet mirë, fshihet me pecetë kuzhine dhe lyhet me kripë dhe piper nga të gjitha anët. Në një tigan hedhim yndyrën dhe e nxehim në zjarr dhe skuqim mishin nga të dyja anët. Më pas vendoset në furrë për 40-45 minuta. Gjatë kohës së pjekjes mishi spërkatet herë pas here me yndyrën e vetë. Mishi vendoset ne pjatë dhe anash vendosen zarzavate të përgatitura të çastit.Përbërësit për 6 persona:

1 Kg mish vici

Yndyrë

Kripë dhe piper sipas dëshirës

1 kg zarzavate të ndryshme

Përgatitja: Merret mishi dhe pastrohet nga copëzat e tepërta, cipat dhe deje. Lahet mirë, fshihet me pecetë kuzhine dhe lyhet me kripë dhe piper nga të gjitha anët. Në një tigan hedhim yndyrën dhe e nxehim në zjarr dhe skuqim mishin nga të dyja anët. Më pas vendoset në furrë për 40-45 minuta. Gjatë kohës së pjekjes mishi spërkatet herë pas here me yndyrën e vetë. Mishi vendoset ne pjatë dhe anash vendosen zarzavate të përgatitura të çastit.

07.04.2015

Burimi: Living

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.