Postuar me: 13:37 16-06-2012

Mjedis, Mediu: Nga komunizmi trasheguam vetem zonat e mbrojtura

Shperndaje
Etiketat

E vetmja trashegimi pozitive mjedisore ne vitin 1992 nga regjimi komunist ishte ekzistenca e nje numri zonash te mbrojtura, si dhe nje administrim strikt i fondit te tokes bujqesore”. Keshtu u shpreh ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit te Ujerave, Fatmir Mediu gjate konferences pergatitore Rio +20, ndersa cilesoi si skandaloze situaten e trasheguar nga komunizmi ne lidhje me politikat mjedisore. “Duhet thene se qe pas Samitit te Tokes ne kemi bere shume rruge drejt qellimit per zhvillim te qendrueshem, kemi ecur te gjithe bashke me kontributin e te gjithe kraheve te politikes, te shoqerise civile, biznesit, dhe gjithe aktoreve te tjere”, – tha Mediu.

15.06.2012

 

Burimi: Mjedisi Sot

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.