Postuar me: 9:10 14-06-2012

Mjedisoret: Nuk ka plazhe publike

Shperndaje
Etiketat

Kreu i Agjencise Rajonale te Mjedisit, Geron Gumbardhi dje deklaroi se ne bregdetin e Vlores nuk ka plazhe publike. “Po inspektojme te gjitha zonat bregdetare, pasi kemi konstatuar se qytetaret nuk kane ku te shkojne, pra te frekuentojne pa pagese plazhin. Ato i jane dhene privatit dhe shfrytezohen prej tyre”, – tha Gumbardhi. Sipas ligjit, raporti i plazheve publike me ato private ne secilen nga njesite vendore bregdetare, duhet te jete 60 me 40. Pra, 60% e hapesires se bregdetit mund t’i jepet privatit dhe patjeter 40% e kesaj hapesire te lihet pa pagese, pra publike.

13/06/2012

 

Burimi: Mjedisi Sot

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.