Postuar me: 9:54 28-05-2012

Ne 12 qarqe: Legalizimet, 2006 emrat që do të marrin tapitë

Shperndaje
Etiketat

Gazeta publikon listën e plotë të ALUIZNI-t për të gjithë vendin. Çfarë duhet të bëjnë personat që u janë miratuar lejet.

Agjencia e Legalizimeve ka përfunduar procedurat dhe ka printuar lejet e legalizimit për 2006 qytetarë në 12 qarqe të vendit. Gazeta publikon sot emrat e përfituesve të cilët duhet të paraqiten për ta tërhequr këtë leje. Sipas njoftimit të ALUIZNI-t, qytetarët mund të paraqiten pranë drejtorive rajonale të qarkut të tyre për të tërhequr lejen e legalizimit, çka e bën automatikisht objektin informal të ndërtuar prej tyre tërësisht legal dhe të regjistruar në Hipotekë. Agjencia e Legalizimeve gjithashtu bën me dije se është duke punuar për të përfunduar në afatin e duhur pra brenda vitit 2013 të gjithë procesin e legalizimeve.

Per te pare emrat ne listen e legalizimeve klikoni mbi: PDF

Burimi:Panorama

Rreth Autorit

Postuar 1 Koment
Mendimi i juaj
  1. lumi says:

    ku i gjejm keto emra ju lutem

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.